• Werkzoekend: Ja
  • Zichtbaarheid: Openbaar
  • Delen:

Persoonlijk


Vindt meer informatie over mij in het doelgroepenregister. Ik ben een rustig persoon. Mijn werktempo is iets langzamer dan van de gemiddelde persoon. Een duidelijke uitleg zodat ik weet waar ik aan…

Persoonlijk

Vindt meer informatie over mij in het doelgroepenregister. Ik ben een rustig persoon. Mijn werktempo is iets langzamer dan van de gemiddelde persoon. Een duidelijke uitleg zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij wordt verwacht is erg belangrijk voor mij.

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op Nationale Talentenbank

Mijn specialisme

Graag maak ik soep, chocoladetaart, vegetarische of gerechten met vis.

Mijn specialisme

Graag maak ik soep, chocoladetaart, vegetarische of gerechten met vis.

Software kennis

  • Facebook
  • Linkedin
  • MS Powerpoint
  • MS Word

Software kennis


  • Facebook
  • Linkedin
  • MS Powerpoint
  • MS Word
Lees meer

Opleiding

Helicon opleidingen locatie Den Bosch: voeding, voedsel en gezondheid niveau 3
diploma behaald

Opleiding

Helicon opleidingen locatie Den Bosch: voeding, voedsel en gezondheid niveau 3
diploma behaald

Kerncompetenties

  • Omgang met details
  • Ambitie
  • Discipline
  • Aanpassingsvermogen
  • Onafhankelijkheid

Kerncompetenties


  • Omgang met details
  • Ambitie
  • Discipline
  • Aanpassingsvermogen
  • Onafhankelijkheid
  • Omgevingsbewustzijn
  • Klantgerichtheid
  • Energie
  • Durf
  • Creativiteit
  • Betrokkenheid
  • Besluitvaardigheid
  • Initiatief nemen
  • Schriftelijke vaardigheid
  • Plannen en organiseren
  • Verandervermogen
  • Oordeelsvorming
  • Ontwikkelen medewerkers
  • Zelfinzicht
  • Mondelinge vaardigheid
  • Stressbestendigheid
  • Toekomstvisie
  • Snel schakelen
  • Samenwerken
  • Overtuigingskracht
  • Netwerkvaardigheid
  • Zelfvertrouwen
Lees meer

Vaardigheden

  • Talenkennis (spreken)

    Engels (Goed), Nederlands (Goed)

  • Talenkennis (schrijven)

    Engels (Goed), Nederlands (Goed)

Hobby's & interesses

In mijn vrije tijd kook en bak ik graag verschillende gerechten. Het leukste vindt ik het om soep te maken. Graag ga ik op pad om speciale ingrediënten voor het koken of bakken te kopen. Ik heb 4 katten waar ik veel aandacht aan besteed.

Hobby's & interesses

In mijn vrije tijd kook en bak ik graag verschillende gerechten. Het leukste vindt ik het om soep te maken. Graag ga ik op pad om speciale ingrediënten voor het koken of bakken te kopen. Ik heb 4 katten waar ik veel aandacht aan besteed.

Lees meer

Eigenschappen

Ik ben niet snel afgeleid door de omgeving om mij heen. Het duurt bij mij iets langer voordat ik de werkzaamheden beheers maar als ik de werkzaamheden eenmaal beheers dan kan ik deze zelfstandig uitvoeren. Graag krijg ik een duidelijke uitleg zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij wordt verwacht.

Eigenschappen

Ik ben niet snel afgeleid door de omgeving om mij heen. Het duurt bij mij iets langer voordat ik de werkzaamheden beheers maar als ik de werkzaamheden eenmaal beheers dan kan ik deze zelfstandig uitvoeren. Graag krijg ik een duidelijke uitleg zodat ik weet waar ik aan toe ben en wat er van mij wordt verwacht.

Lees meer

Mijn actuele situatie

  • Huidige werkgever: Prins Heerlijk Tilburg
  • Functie: Hulpkok
  • Sector: Horeca
  • Carrièreniveau: Beperkt ervaren
  • Beschikbaar vanaf: In overleg

Ik ben op zoek naar

  • Situatie: Werkzoekend
  • Functie: Cateringmedewerker, Helpdeskmedewerker, Horeca-assistent, Hulpkok, Kaasmaker, Keukenhulp, Levensmiddelentechnoloog, Mysteryshopper, Personal Assistant, Thuiskok, Treincateraar, Voedingsassistent
  • Sector: Handel (detail), Horeca, Voeding & Beweging
  • Dienstverband: Vast, Tijdelijk, Leer-werk overeenkomst, WIA, Wajong of doelgroepregister
  • Salaris: Nader overeen te komen
  • Aantal uren: 0-8 uur, 24-32 uur, 32-40 uur