Online training Mindfulness - Bezinning kun je leren

Mindfulness - Bezinning kun je leren

In de online training “Mindfulness” ga je werken aan ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ligt het niveau net een stapje hoger.

Deze praktische training helpt je om mindfulness te integreren in je leven en maakt deel uit van de thema's persoonlijke effectiviteit en gezondheid.

 

In de online training “Mindfulness” ga je met 5 verschillende onderdelen aan het werk. De onderdelen komen elke week terug. Je gaat werken aan ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ziet het programma er hetzelfde uit. Alleen ligt het niveau elke week net een stapje hoger. Op deze manier heb je aan het einde van de training mindfulness geïntegreerd in jouw dagelijks leven. Iedere week krijg je oefeningen die meteen heel praktisch zijn.

Duur

De online training “Mindfulness” duurt ongeveer 5 weken. Dat is niet voor niets, door langere tijd elke dag even te oefenen, verbeter je zichtbaar onder andere je concentratievermogen.

Doelgroep

Deze online training is voor iedereen die graag stress wil verminderen, de focus wil verbeteren en wil zorgen voor meer plezier in het werk.

Lesmaterialen

De online training “Mindfulness - Bezinning kun je leren" bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie en Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!